"Gure Ahotsa" blog-a, sortu berri dugun talde bat gara, Errenteriako Osasun Mentaleko Eguneko Unitateko kidekok sortutako blog.a da "Gure Ahotsa".
Gure helburua hemen lantzen ditugun gaiak zuekin partekatzea da: iritziak, bakoitzaren bizikizunak eta bestelako zenbait gai: errezetak, bidaiak, poesiak, kontakizunak... Hemen aurkituko dituzun ideiak positibo eta interesgarriak dira.

miércoles, 16 de noviembre de 2022

URDAIAZPIKO ETA GAZTAREN PALMERATXOA / PALMERITAS DE JAMON Y QUESO




INGREDIENTES

  • Hojaldre
  • Tomate frito
  • Jamón
  • Queso
  • Huevo

ELABORACIÓN:

Paso a paso:

1. PRECALENTAR AL HORNO A 230º

2. EXTENDER EL HOJALDRE

3. PINTAR EL HOJALDRE CON TOMATE

4. COLOCAR LAS LONCHAS DE JAMON

5. COLOCAR LAS LONCHAS DE QUESO ENCIMA DEL JAMON


6. ENROLLAR EL HOJALDRE  EN DOS RULOS DANDO FORMA DE PALMERA 



7. CORTAR EN RODAJAS 2 CM


8. SEPARAR DE UNO EN UNO  Y COLOCAR LAS PALMERITAS EN LA BANDEJA


9.BATIR EL HUEVO Y PINTAR LAS PALMERITAS POR ENCIMA Y DE LADO

10. METER EN EL HORNO A MITAD DE ALTURA   BAJANDO A 200º DURANTE 15 O 20 MINUTOS

Y ESTE ES EL RESULTADO:



ON EGIN!

1 comentario:

  1. Qué ricas deben de estar, no os habrá sobrado alguna jejeje Estamos acostumbrados a las palmeritas dulces, pero estas saladas deben estar de muerte.

    ResponderEliminar

Errenteriako Osasun Mentaleko Zentruko Eguneko Unitateko blogerarekin erlazioa duten artikulu eta iruzkinak idazteko bakarrik. Argitaratu aurretik moderatzaile batek gainbegiratua izango da. Egoera sintomatiko eta larrialdi beharretarako jarri harremanetan zure zentru edota terapeuta erreferentearekin.
De uso exclusivo para artículos y comentarios relacionados con el blog de la Unidad de Día del Centro de Salud Mental de Errenteria. Previos a su publicación son revisados por un moderador. Para comunicar cambios en la situación sintomatológica o necesidades urgentes dirigirse al centro y/o terapeuta referente.